Bestrating

Waalformaat, BKK-klinker, wildverband.

In iedere tuin of welk project ook, het straatwerk vormt steevast de basis voor iedere beleving buiten. Recreëren, samenkomen en genieten. Straatwerk is onmisbaar en de basis voor iedere tuin. Voor welke fase ook, Floralex levert de gewenste materialen en plaats en verwerkt deze zeer vakkundig.

Uw straatwerk, onze zorg.

Oud-Hollands Dikformaat, trottoirtegel, Spotted Bluestone of Keramische tegels

Voor iedere tegel is een juiste ondergrond nodig. Zandbed, repak-baan of een EPS (piepschuimblokken) als drijvende vermogen. Alle ‘onderliggende’ zaken hebben wij al eens verwerkt en kunnen u dus uit ervaring vakkundig adviseren.

Vlonders, met of zonder overkapping, split(platen), erfafscheidingen welke het kader vormen voor verder ontwikkeling van uw project. De toepassingen zijn onbegrensd. Douglas-veranda, Sedum dakvegetatie, waterornamenten, aanlegsteiger, buiten spelen.

Het complete pakket leveren wij u.

Voor aanvoer, maar ook voor afvoer van diverse materialen zoals zand, grond en groenafval zijn wij de juiste partner voor uw project. Met onze scherpe tarieven en veelzijdige methodes houden wij dit traject financieel onder controle.

Het aanleggen van afvoertrajecten voor riool en regenwater inclusief putkolken, drainagegoten en alle bijkomende zaken behoren tot een specialistisch vakgebied. Het juiste afschot, de juiste diameter en afvoermogelijkheden worden naar aanleiding van een bestek of uw wensen uitgevoerd.

Floralex is uw ideale partner voor elk project.

Floralex

Florian & Alexander. Twee fantastische mannen welke hun aanwezigheid in dit leven en hun namen de juiste inspiratie vormen voor dit prachtige bedrijf, Floralex.

Hoekeindseweg 63 2665 KB Bleiswijk

06 50 62 76 45

info@floralex.nl