Groen

Floralex Groenwerk

Hydrangea ‘Annabelle’ - Lavandula ‘Hidcote’ - Pennisetum ‘Hameln’

Drie bekende tuinplanten waarmee veel toepassingen mogelijk zijn. Maar naast deze drie toppers zijn er duizenden soorten meer te verkrijgen. Vanzelfsprekend is het ene soort makkelijker verkrijgbaar dan het andere, maar u begrijpt dat er veel te halen is en met al deze soorten planten een verbluffende combinatie voor uw tuin te maken valt.

 

Met diverse plantsoorten maken wij een mooi geheel

Grote vakken met enkel een of twee soorten, siergrassen welke een mooie decoratie zijn voor uw tuin of juist de bijna botanische aanleg van vele mooie combinaties.

Enkel wit, grijs, paars en groenblijvend zijn al jaren populair in de tuin.

Juist de combinatie van meerder kleuren en juist ook groei en (uit)-bloeiwijzen vormen vaak de basis voor een verrassend pallet in uw tuin.

Anemoon, Siberische Edelweis, Sierajuin, niet woekerende bamboe, lampepoetsers. Stuk voor stuk mooie combinatie planten. Op deze wijze kunnen wij nog lange momenten overvloeden met schitterende soorten. Makkelijk te onderhouden beplanting, maar zeker ook planten voor de serieuze tuinliefhebber. Er is zoveel moois.

Ook wenst iedere plant zijn ideale grondslag en bemesting. Zuurminnend of schaduwrijk. Ook hier is de kennis bij ons aanwezig.

Het chemisch bestrijden van diverse ziektes zit niet in onze genen en bieden wij u dus ook niet aan. Echter door de juiste beplanting te kiezen en enkele slimme natuurlijke bestrijdingen, Is er heel veel mogelijk voor uw tuin.

Floralex is uw ideale partner voor groen in uw tuin

Floralex

Florian & Alexander. Twee fantastische mannen welke hun aanwezigheid in dit leven en hun namen de juiste inspiratie vormen voor dit prachtige bedrijf, Floralex.

Hoekeindseweg 63 2665 KB Bleiswijk

06 50 62 76 45

info@floralex.nl