Uw project, met precisie uitgevoerd

Grootschalige projecten voeren wij uit onder grote precisie. Uw als klant staat centraal, en alle wensen zullen wij meenemen, en mogelijkerwijs uitvoeren. Wanneer er zaken zijn welke redelijkerwijs niet of onverstandig zijn in de uitvoering, dan kunt u rekenen op ons onderbouwt advies. Alles kan, maar moet het moet voor u wel financieel haalbaar en risicoarm worden uitgevoerd.

Bestratingswerkzaamheden met belijningen, slagboom-verhinderings-functies, parkeerautomaten, parkeervakken en straatverlichting hebben ons niet verhindert deze werkzaamheden grondig en vakkundig uit te voeren. Zelfs wanneer het een 48-uurs afsluiting betreft in het weekend van een grote parkeergarage. Wij staan graag voor u klaar.

Het transformeren van een standaard grasveld in een woonwijk, tot een actieve spelaanleiding voor oudere met stoere en zeer degelijke sporttoestellen in combinatie met een ontdek-loop-parcours voor jong en oud is een recentelijk project geweest. Met trots kijken wij hier op terug.

Schoolpleinen met grote maar zeker ook beperkte budgetten kunnen rekenen op onze expertise. Hergebruik van bestaande speeltoestellen, nieuwe toestellen met de juiste valdemping en uitdagende spelaanleidingen op bijvoorbeeld het straatwerk zijn geen onbekende factoren voor ons. Kortom, Floralex is voor uw project de geschikte partner.

Bel gerust voor een een vrijblijvende afspraak en ontdek zo onze mogelijkheden.

Floralex

Florian & Alexander. Twee fantastische mannen welke hun aanwezigheid in dit leven en hun namen de juiste inspiratie vormen voor dit prachtige bedrijf, Floralex.

Hoekeindseweg 63 2665 KB Bleiswijk

06 50 62 76 45

info@floralex.nl